11 maj 2024 20:15
Fotboll

IK Norrköping vann mot Saltängen B på Bollspelaren

IK Norrköping vann mot Saltängen B på BollspelarenIK Norrköping vann mot Saltängen B på Bollspelaren
11 maj 2024 18:13
Fotboll

Theodor Zobel målskytt när Bråvalla föll

Theodor Zobel målskytt när Bråvalla föllTheodor Zobel målskytt när Bråvalla föll
11 maj 2024 17:25
Fotboll

Svärtinge B utklassat av Hjulsbro hemma - med 1-6

Svärtinge B utklassat av Hjulsbro hemma - med 1-6Svärtinge B utklassat av Hjulsbro hemma - med 1-6
11 maj 2024 17:24
Fotboll

Oavgjort mellan Valdemarsvik B och Sonstorp

Oavgjort mellan Valdemarsvik B och SonstorpOavgjort mellan Valdemarsvik B och Sonstorp

Hemmaförlust för Waria - 0-9 mot Söderköping

Hemmaförlust för Waria - 0-9 mot SöderköpingHemmaförlust för Waria - 0-9 mot Söderköping
11 maj 2024 16:00
Fotboll

Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3

Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3Hammarby för tuffa för IFK Norrköping - förlust med 0-3
11 maj 2024 15:56
Fotboll

Norrköping Bosna vände underläge och vann

Norrköping Bosna vände underläge och vannNorrköping Bosna vände underläge och vann
11 maj 2024 15:30
Fotboll

Paul Chamoun målskytt när ADAS United förlorade

Paul Chamoun målskytt när ADAS United förloradePaul Chamoun målskytt när ADAS United förlorade
11 maj 2024 15:10
Fotboll

Kryss mellan Lindö och Mariebo efter svängig match

Kryss mellan Lindö och Mariebo efter svängig matchKryss mellan Lindö och Mariebo efter svängig match
11 maj 2024 15:01
Fotboll

Norrk Bosna B segrare borta mot Azech Oldb

Norrk Bosna B segrare borta mot Azech OldbNorrk Bosna B segrare borta mot Azech Oldb
11 maj 2024 14:58
Fotboll

Målfest när Dagsberg utklassade Haga

Målfest när Dagsberg utklassade HagaMålfest när Dagsberg utklassade Haga
11 maj 2024 15:52
Fotboll

Positivt besked om Utsiktenspelare: "Är lugnt"

Positivt besked om Utsiktenspelare: "Är lugnt"Positivt besked om Utsiktenspelare: "Är lugnt"
11 maj 2024 14:30
Fotboll

Kimstad tog ny seger

Kimstad tog ny segerKimstad tog ny seger
Fotboll

Nilsson fixade kryss i 87:e minuten för Kättinge mot Reijmyre

Nilsson fixade kryss i 87:e minuten för Kättinge mot ReijmyreNilsson fixade kryss i 87:e minuten för Kättinge mot Reijmyre
11 maj 2024 02:00
Fotboll

Motigt för Sylvia mot Ljungsbro – se matchen igen

Motigt för Sylvia mot Ljungsbro – se matchen igenMotigt för Sylvia mot Ljungsbro – se matchen igen

Höjdpunkter: Se det bästa från den andra SM-finalen

Höjdpunkter: Se det bästa från den andra SM-finalenHöjdpunkter: Se det bästa från den andra SM-finalen
Avgörande sekvenserna inför storpublikenDunkarnaBlocken
10 maj 2024 21:21
Fotboll

Patricio Hansen Calabaceros mål räckte inte för Vånga mot Linköping

Patricio Hansen Calabaceros mål räckte inte för Vånga mot LinköpingPatricio Hansen Calabaceros mål räckte inte för Vånga mot Linköping
10 maj 2024 21:22
Basket

BETYGEN: "Han lever för de tajta finalmatcherna"

BETYGEN: "Han lever för de tajta finalmatcherna"BETYGEN: "Han lever för de tajta finalmatcherna"