31 maj 2024 23:22
Fotboll

Förlust för Svärtinge mot Stegeborg med 0-3

Förlust för Svärtinge mot Stegeborg med 0-3Förlust för Svärtinge mot Stegeborg med 0-3
31 maj 2024 23:13
Fotboll

Tung hemmaförlust för Västra Husby mot Tallboda

Tung hemmaförlust för Västra Husby mot TallbodaTung hemmaförlust för Västra Husby mot Tallboda
31 maj 2024 22:52
Fotboll

Seger för Torstorp mot Finspång efter stark andra halvlek

Seger för Torstorp mot Finspång efter stark andra halvlekSeger för Torstorp mot Finspång efter stark andra halvlek

Sissela Smith bygger en grund för framtida Grand Prix-segrar

Sissela Smith bygger en grund för framtida Grand Prix-segrarSissela Smith bygger en grund för framtida Grand Prix-segrar
Unghästarnas dagSiktar mot elitnivåTävlande: "Man får den här arenakänslan"
31 maj 2024 15:32
Fotboll

Hett derby i Finspång – 17-årige skyttekungen om succéstarten

Hett derby i Finspång – 17-årige skyttekungen om succéstartenHett derby i Finspång – 17-årige skyttekungen om succéstarten
Hemligheten bakom storformen"Jag siktar på 20-25 mål"Tipset: Så slutar derbyt
31 maj 2024 13:00
Fotboll

My Cato i Dublin – del av truppen som ska ta Sverige till EM

My Cato i Dublin – del av truppen som ska ta Sverige till EMMy Cato i Dublin – del av truppen som ska ta Sverige till EM
Tränat med världsstjärnorna hela veckanFörsta matchen i dubbelmötet ikväll
31 maj 2024 10:37
Fotboll

Nyman om fansens burop: "Förstår deras frustration"

Nyman om fansens burop: "Förstår deras frustration"Nyman om fansens burop: "Förstår deras frustration"
Om känslorna och tårarna: "Besviken, tung och trött""Älskar den här klubben"

Vita Hästens besked: Kontrakterar fyra spelare

Vita Hästens besked: Kontrakterar fyra spelareVita Hästens besked: Kontrakterar fyra spelare
"Han kommer från sin poängstarkaste säsong"Tre spelare flyttas upp från egna led
30 maj 2024 15:42
Fotboll

Superfredag i fyran – topplagen drabbar samman: "Vi får se upp"

Superfredag i fyran – topplagen drabbar samman: "Vi får se upp"Superfredag i fyran – topplagen drabbar samman: "Vi får se upp"
"Dags att slå Dagsberg""Sörping": "Har en go känsla"Revanschsuget "Dacka"
30 maj 2024 13:44
Kanot

Melinas glädjebesked: Får representera Sverige i OS

Melinas glädjebesked: Får representera Sverige i OSMelinas glädjebesked: Får representera Sverige i OS
Hon och pojkvännen tog sista platserna i truppen"Blev tårögd"
29 maj 2024 21:35
Fotboll

Reijmyre tappade ledning till oavgjort mot Norrk Bosna B

Reijmyre tappade ledning till oavgjort mot Norrk Bosna BReijmyre tappade ledning till oavgjort mot Norrk Bosna B
29 maj 2024 21:20
Fotboll

Svärtinge B segrare hemma mot Åtvidaberg

Svärtinge B segrare hemma mot ÅtvidabergSvärtinge B segrare hemma mot Åtvidaberg
29 maj 2024 21:10