Widar Andersson: Rasmus Lings låtsasvärld.

"2010 - 2014 släppte de borgerliga under statsminister Fredrik Reinfeldt igenom hela det "papperslösa konceptet" som effektivt raserade grunderna i migrationspolitiken. Ett ja eller nej från Migrationsverket förlorade sin verkanskraft.

2014-2018 släppte Centerpartiet och Socialdemokraterna under statsminister Stefan Löfven igenom gymnasielagen som effektivt undergrävde migrationspolitiska fundament som asylskäl och identitetsbevisning.

2018-2022 kan det tyvärr vara dags igen för ytterligare dumheter."

Carolina Nilsson: "Vet inte om det är samma killar."

"Strax efter att en 16-årig flicka blev antastad av ett gäng pojkar i 10-11-årsåldern på bussen till Lindö, fångade Michael Steen flera pojkar på sin övervakningskamera när de vandaliserade båtar i Småbåtshamnen i Lindö.

Om det är samma pojkar som antastade flickan som syns på vandaliseringsfilmen är ännu inte utrett. Men Michael Steen har skickat filmen till flickans mamma för påseende och vidarebefordran till polisen.

– De har varit på min flotte och på min kompis båt och öppnat luckor och lossat tampar, säger Michael Steen.

På filmen, som Folkbladet tagit del av, ses sex pojkar sparka på lampor på bryggan, öppna luckor och en dörr, ta bort förtöjningen till ena båten, klättra upp en bit på en repstege och allmänt fara omkring och slita i saker. En pojke verkar inte alls tycka det är kul och står mest och tittar på vad kompisarna håller på med."