Åsa Hanell: Började smeka flickan i nacken.

"Ett större gäng mycket unga killar kliver på bussen mot Lindö i söndags. På bussen sitter en 16-årig flicka, som flera av dem ska ha börjat smeka i nacken och på håret.

– Vi har fått in en polisanmälan om ett gäng stökiga killar, så unga som 10-11 år, som ska ha klivit på bussen vd Söder Tull mot Lindö, säger Bo Köpberg, vid polisen i Norrköping.

Flickan blev så illa berörd av killarnas tafsande att hon tvingades lämna bussen flera hållplatser innan hon egentligen skulle klivit av.

– Nu håller vi som bäst på att se om vi kan ta del av övervakningsfilmen från bussen för att kunna identifiera killarna, säger Bo Köpberg."

Widar Andersson: Avhopp skakar fullmäktige.

"Så ni ser på er tre som en egen grupp i politiken?

– Inte så uttalat kanske. Men vi tycker väldigt lika i viktiga politiska frågor och vi är konservativa alla tre så jag har svårt att se att vi skulle tycka olika, sa Cederlund. Han antar att de tre i gruppen ofta kommer att ligga närmast Moderaterna.

– Så har det i vart fall varit tidigare. Fast det klart, jag utesluter inte att Kvartetten framöver kan komma att rigga sina förslag i någon fråga för att försöka få våra röster, sa Robert Cederlund till Folkbladet.

Han har tidigare arbetat som medlemssekreterare på SD: s riksorganisation i Stockholm. Han har varit ledamot i lokalavdelningens styrelse.

– Jag har inget emot SD: s politik på riksplanet. Hade jag inte bott i Norrköping så hade jag säkert varit kvar i partiet, sa han.