Johny Daagh: Trakasserierna blev för mycket för Anglesjö.

"Yvonne Anglesjö lämnar sina ordförandeposter i Vita Hästen, i föreningsstyrelsen och Vita Hästen AB. Formellt kommer det ske genom ett extra årsmöte om tre veckor där hon inte kommer ställa upp som ordförande. Bakgrunden till beslutet ligger främst i att hon har känt sig utsatt av ett antal supportrar.

– Det är de hoten och trakasserierna som har varit som ligger bakom, berättar hon för Sporten.

Den sista och allvarligaste attacken blev droppen. Natten mellan den 22 och 23 december bröt sig någon eller några in i bostadsrättsfastigheten där hon bor. De tog sig hela vägen upp till familjens ytterdörr: Hela vägen in hade ett par hundra klisterlappar satts upp med hennes ansikte och texten "hockeymördare".

Åsa Hanell: Blacka söker brandmän.

"Nu söker Räddningstjänsten i Östergötland efter kvinnor och män som vill vara deltidsbrandmän vid flera av räddningstjänstens stationer, men främst i Skärblacka och främst dig som finns på orten dygnet runt.

– Som deltidsbrandman, eller räddningstjänstpersonal i beredskap (RIB) som det också heter, har du larmberedskap på ditt ordinarie arbete och/eller i ditt hem. Inom fem minuter ska du kunna rycka ut från den räddningsstation som du tillhör, skriver Räddningstjänsten i ett facebookinlägg. Den som vill veta mer om vad arbetet som deltidsbrandman innebär och vilka krav som ställs kan läsa på Räddningstjänstens hemsida"