David Iwung: Starkaste minnena från IFK 2018.

"Gubbarna tog farväl. Kidsen slog igenom. Ett nyförvärv stal showen och lämnade aldrig tillbaka den. Och just det - en målvakt räddade och spelade bättre än alla andra.

IFK Norrköping 2018 – här är mina starkaste minnen, intryck och upplevelser.

Sigurdsson-sagan: Det här kommer vi inte få uppleva igen. Arnór Sigurdssons makalösa utveckling är unik. På 16-17 månader gick 19-åringen från att spela division 2-fotboll med Sylvia till att bli IFK:s dyraste försäljning och en av allsvenskans största affärer. CSKA Moskva visste uppenbarligen vad de slantade upp 40 miljoner för och hade inga planer på att låta Sigurdsson växa in i det. Islänningen var i Ryssland för att spela – och som han har spelat!"

Ida Larsson: Rullstolar portas från kulturhuset.

"Det var på torsdagen innan jul som man tog ett beslut om att begränsa tillgängligheten på kulturhuset.

– Det här började redan förra hösten men en tillsyn kring brandsäkerheten. Det ledde fram till att kommunen var tvungen att ta fram alternativ till utrymningsväg för rörelsehindrade eftersom hissen inte är säker vid brand, säger Lars Wassrin, kulturutvecklingschef. Verksamheten har fortsatt som vanligt under året men inför helgerna tog Lars Wassrin kontakt med räddningstjänsten. Den nya hissen ska levereras strax efter årsskiftet. Den kommer att fungera som en egen brandcell, med extern el, och kan därför användas även om det brinner i lokalerna."