Jan L Lindgren: Omfattande skadegörelse på skola.

"17 fönsterrutor krossades på juldagskvällen på Hagebyskolan i Norrköping. På juldagskvällen utsattes Hagebyskolan i Norrköping för omfattande skadegörelse. — Totalt är det 17 rutor som är krossade, berättar tidningens fotograf på plats.

Väktare har varit på plats och tejpat de krossade fönsterrutorna."

Henrik Jonsson: Hon jammade med NY-polisen.

" Hon trodde hon skulle få en tillsägelse – istället började New York-polisen att jamma med henne. ”Fantastiskt”, säger Jurslabon Alexandra Jardvall.

Vissa resor glömmer man aldrig. Fråga bara artisten Alexandra Jardvall. Hennes tripp till New York i höstas blev något alldeles extra.

Widar Andersson: Den nakna sanningen om SD.

"”Han har ju inga kläder på sig”, ropade den lille gossen i HC Andersens bok ”Kejsarens nya kläder” från 1837. HC Andersen pekade med sin bok på hur nervöst anpassliga vi människor ofta är när det kommer till att tycka som alla andra i sin grupp. Kejsaren struttade runt naken; endast iklädd den offentliga lögnens dräkt. Var och en såg att han faktiskt var naken men eftersom samtidigt alla hyllade Kejsarens nya, fina kläder så stämde var och en in i hyllningskören för att så att säga vara på den säkra sidan. Hade alla fel så var man ju själv bara en liten del av alla som haft fel."