Widar Andersson: En katt som inte är som andra.

"Mitt uppdrag var att berätta för Lucifer att han utsetts till Årets Lussekatt i Folkbladet. Matten Jessica Karlsson berättade att hon egentligen är en hundmänniska.

– Men sedan jag blev ensamstående så kan jag inte ha hund. Samtidigt vill jag ha sällskapet av ett djur som vill vara med mig. Min dotter Tinka tyckte att marsvin var en bra idé men det tyckte inte jag. Så jag började spana på katter. Först var jag inne på rena nakenkatter men så fick jag upp ögonen för rasen Devon Rex. Via uppfödaren Peking Devon Rex kom jag i kontakt med Lucifer hos en familj i Köping, berättade Jessica.

Av hela kullen var det bara lille Lucifer kvar. Lucifer var inte som de andra. Han hade nästan ingen päls alls."

Henrik Jonsson: De flyttar in i Pub Wasas lokal.

"Det var i slutet av augusti i fjol som Pub Wasa slog igen portarna på Gamla Rådstugugatan. Efter det påbörjades en totalrenovering av lokalerna och nu är det klart att iDeal of Sweden flyttar in. Företaget som säljer mobilskal och andra mobila tillbehör har tecknat ett femårigt hyresavtal med Magnentus-koncernen.

– Grundorsaken är att organisationen har växt snabbt och vi växt ur de lokaler vi sitter i idag. Sen har det varit svårt att hitta någon lokal som är tillräckligt stor och samtidigt behålla det centrala läge vi har i dag. Då dök den här möjligheten med Magnentus upp och vi tyckte det lät som ett kul projekt, säger Joachim Lindström, vd för iDeal of Sweden."