Den första anmälda viltolyckan inträffade på länsväg 215 mellan Finspång och Skärblacka vid 17.03 på onsdagen. Då blev ett rådjur påkört och skadat. En eftersöksjägare skickades ut men det är oklart om djuret återfanns. Ingen person ska ha skadats.

Nästa olycka inträffade strax före klockan 23 på länsväg 1152 i Risinge där ytterligare ett rådjur blivit påkört. Djuret dog på platsen men även i detta fall klarade sig föraren utan några skador.

Den olycksdrabbade kvällen övergick sedan till natt och vid 00.42 kom en viltolycka vid Östermalmsvägen in till polisen.

– I det här fallet var det en dovhjort som blev påkörd och som dog på platsen. Inga personskador, säger Monica Bergström på polisregion Öst.

Under den tidiga torsdagsmorgonen inträffade ytterligare en olycka, denna gång på Butbrovägen. Vid 06.46 inkom larmet om att ett rådjur blivit påkört och skadat. En efterjägare ska enligt polisen kontaktas av en kontaktman men det är ännu oklart om djuret är återfunnet.

Bara tolv minuter senare, vid 06.58 blev ett rådjur påkört och skadat på väg 1175 i Skedevi. Ingen person ska ha skadats och eftersöksjägare kommer att skickas ut.