Det har alltså blivit dags för en ny säsong av dokusåpan Paradise Hotel, den här gången inspelad i Mexiko och med premiär på måndag den 4 mars på Viafree, TV3 och Viaplay.

– Det känns både pirrigt och nervöst inför tv-premiären, säger Gabriella Andersson, som nu är tillbaka i Norrköping och jobbet som butiksanställd i en skoaffär.

Hur ser du på inspelningen så här i efterhand?

Artikelbild

Gänget i Paradise Hotel samlat inför premiären. Gabriella Andersson från Norrköping sitter trea från vänster.

– Det var jätteroligt att vara med om en tv-inspelning och det blev i stort sett som jag hade hoppats.

Skulle du ställa upp för ännu en omgång i Paradise Hotel?

– Jag skulle nog kunna gör om det igen, för det här med en tv-inspelning, var bland det roligaste som jag har gjort. Men just nu håller jag på att landa lite här hemma i Norrköping, efter hela det här äventyret.

Dina starkaste minnen?

– Det är ju det här att man träffar många människor, man blir väldigt tight, nära, med många därinne och skapar nya relationer och så.

Upplevde du Paradise Hotel, som ett paradis?

– Nja, det jag framförallt upplevde, är att det var konstant stress. Det gick knappt att slappna av en sekund, kändes det som. Och man visste inte vad som hände bara inom fem minuter och det kommer in brev, där det står att man ska göra nya utmaningar av olika slag.

– Och i programmet kommer det att bjudas på mycket skratt och gråt och drama, men i det stora hela tyckte jag som sagt att det var en mycket rolig upplevelse att vara med här.

Det är tionde säsongen som man sänder programmet, där ett gäng partyglada ungdomar festar, hånglar och bråkar med varandra på lyxhotellet i Mexiko, där årets program spelades in.

Nygammal programledare i år är Rebecca Stella, 33, som återkommer efter ett uppehållsår och hon utlovar en jubileumssäsong ”man sent kommer glömma”:

– Jag kan lova att det här blir en säsong, med mycket kärlek, triangeldrama och svikna löften, säger hon. Jag är själv ett stort fan av Paradise Hotel, och jag känner mig bombsäker på att fansen kommer att älska den här årgången av programmet.

Det är en rad med gamla deltagare som gör comeback i programmet och redan första veckan checkar veteranerna Jesper Johansson, 29, Emma Hellström, 25, Haidar Juma, 27, och Paulina ”Paow” Danielsson, 25 in på hotellet.

Den sistnämnde blev väldigt glad när hon fick en förfrågan om att vara med en gång till i Paradise Hotel:

– Jag är nu med för tredje gången, säger "Paow" Danielsson. Egentligen bara för att det är så kul och det finns nog inget roligare tv-program att göra. Det blir dock ganska mycket skitsnack inne i huset, men själv tar jag inget skit numera.