2006 dömdes han till fyra månaders fängelse efter att ha sexuellt ofredat 13 kvinnor. Han utvisades ur Sverige 2016 och förbjöds att återvända innan december 2010. I samband med rättegången 2005 genomfördes en rättspsykiatrisk undersökning och mannen fick diagnosen exhibitionism. Han påbörjade behandling och medicinering vid centrum för andrologi och sexualmedicin vid Karolinska universitetssjukhuset. Han utvisades innan behandlingen var avslutad.

2013 kom han tillbaka till Sverige och Norrköping. Under tiden våren 2014 och mars 2015 anmälde 13 nya unga flickor och kvinnor att han sexuellt ofredat dem på Resecentrum, spårvagnar eller bussar i Norrköping. Han har blottat sig för dem och onanerat eller på annat sätt vidrört sitt kön.

I juni 2015, dömdes han för sexuellt ofredande på dessa 13 kvinnor. Då blev domen skyddstillsyn med 100 timmars samhällstjänst. Han skulle också genomgå samma behandling som sist. Men uppenbarligen hjälpte inte detta. Under skyddstillsynen begick han nämligen nya liknande sexbrott på spårvagnar och bussar i Norrköping.

I september 2016 dömdes den nu 44-årige mannen på nytt till tre månaders fängelse efter att ha sexofredat ytterligare fem unga kvinnor, två av dem bara 17 år, genom att onanera framför dem på bussar och spårvagnar i Norrköping. Precis som vid tidigare brott har mannen fångats på övervakningsfilm.

I maj 2017, dömdes han för misshandel på sin fru. Han hade utdelat flera knytnävslag mot kvinnans ansikte. Bakgrunden till att han slog henne var, enligt domen, att han var missnöjd med underkläderna som hon köpt till honom. De var ”inte lika fina som de kalsonger hans ex gett honom”. Efter det våldbrottet dömdes han till fängelse i två månader.

På kvällen den 21 augusti i år ringde en anmälare till polisen om att en man blottade sitt könsorgan helt öppet på buss 103 i Haga för en kvinna 35-årsåldern. Polisen grep honom när han klev av bussen vid Breda vägen. Vid gripandet hade han gylfen nere men hävdade att han "denna gång inte hade visat snoppen".

44-åringen anhölls och han begärdes senare häktad på sannolika skäl misstänkt för sexuellt ofredande. Norrköpings tingsrätt ansåg att det saknades skäl för att häkta mannen som därför släpptes på fri fot.

Det visade sig också att 44-åringen i april i år åtalats för att ha sexuellt ofredat tre kvinnor på pendeltåg samt buss i Stockholm.

I december förra året strök han sig mot en kvinna samtidigt som han visade sitt könsorgan och onanerade på ett pendeltåg i Stockholm.

– Jag blev så ställd så jag visste inte vad jag skulle göra, uppgav kvinnan för polisen.

En kväll i februari i år satte han sig bredvid en flicka i 15-årsåldern på en buss i Huddinge. Han började onanera och uppmanade henne att ”flytta närmare och hjälpa till”.

Den här tjejen har precis som de flesta av de andra kvinnorna som sexofredats av mannen känt stort obehag och flickan har slutat åka kollektivt efter ofredandet.

Två dagar innan sexofredade han en kvinna på pendeltåget mellan Sollentuna och Södertälje.

Fallet med den 44-årige serieonanisten är nu överlämnat till en åklagare vid Södertörns tingsrätt.