Lundbergs har tecknat hyresavtal med Friskis & Svettis om ytterligare en träningsanläggning i Norrköping.

Det blir föreningens tredje anläggning och den placeras i Vrinnevi Park vid Gamla Övägen med närhet till motionsspår i Vrinneviskogen.

Anläggningen blir 1 600 kvadratmeter stor och kommer att innehålla gym, spinning och gruppträning genom ett samarbete med Erlaskolan och Jönsbergska som finns i samma hus.

– Friskis & Svettis Norrköping har över 13 000 medlemmar och i takt med växande medlemsantal ökar behovet av träningsyta. Vi har letat efter en tredje anläggning sedan början av 2017 och till slut föll valet på Postens före detta lokaler i Vrinnevi Park, säger Malin Alsö, verksamhetschef, Friskis & Svettis, i ett pressmeddelande.

Vrinnevipark ligger bara ett stenkast från E22/Söderleden vilket gör det enkelt att nå med cykel, bil eller kollektivtrafik. Ett par hundra parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten. Med Vrinneviskogen som granne kan Friskis & Svettis också satsa stort på uteträning.

– Vrinnevi Park har ett utmärkt läge, det är enkelt att hitta hit och parkera. Vi ser också en befolkningsökning i närområdena bland annat på grund av det nya området Björkalund. Vi tror att en etablering av Friskis & Svettis här är helt rätt i tiden och våra befintliga hyresgäster i fastigheten kommer också uppskatta närheten till träning, säger Christer Saletti, marknadsområdeschef kontor.