Man i 40–årsåldern attackerad i Hageby

Strax efter klockan två i natt larmades polisen om att en man hade blivit attackerad av flera personer i Hageby i Norrköping.

Arkivbild.

Arkivbild.

Foto: Robin Fornas

Nyheter2019-11-19 09:25

När polisen kom till platsen blödde mannen från näsan och blånade i ansiktet. Mannan var dock inte så pass skadad att han behövde föras till sjukhus med ambulans. Det är dock oklart exakt vad som har hänt.

– En man hade kommit in på McDonalds i Hageby, personal där ringde oss. Han sa att han blivit attackerad av ett antal personer, det är lite oklart hur många, runt fem personer. Men vi vet inte exakt var det här har skett, och vad han har blivit utsatt för. Det var lite svårt att få några tydliga uppgifter från mannen, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisen region öst.

Polisen har inlett en förundersökning om rån och kommer att hålla fler förhör för att få en bättre bild av vad som har hänt. Den utsatta mannen har eventuellt blivit rånad på sin jacka och sina skor. 

– Vi vet inte exakt vad han har blivit av med. Han hade ingen jacka och inga skor, med det kan vara så att han har sprungit ut från en lägenhet, säger Björn Öberg.

Mannen som är i 40–årsåldern är hemmahörande i Norrköping.

Vad kan ligga bakom det här?

– Vi vill inte spekulera. Vi vet inte helt enkelt. Vi har skrivit en anmälan om rån och det här ärende kommer att hamna på någon av våra utredare som får titta på omständigheterna, och hålla fler förhör och se om det finns några eventuella vittnen, säger Björn Öberg.

I nuläget har ingen blivit gripen, och än så länge finns det ingen misstänkt. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!