– Det är en klassisk nummerrevy, helt utan röd tråd, men med många hemmagjorda och lokala texter, säger Carina Perenkranz.

Flytten av syncentralen till Linköping, "inte så väl genomtänkt", dyker upp i revyn. Liksom den styrande Kvartetten.

– Den här nya lilla rödgrönblåa pakten, med två män – det är två kvinnor också, men man vet inte riktigt vad de gör, fast de är med, säger Carina Perenkranz.

Det kanske är männen som tar för sig så mycket att de inte får en chans, fortsätter hon.

– Det blir mycket Stjernkvist och Reidar, säger hon och beskriver dem som ett "omaka par" som dock verkar trivas bra tillsammans.

– De har fått en egen sång: "Rödgrön bluffpoker".

Det är Marcus Fyrberg som spelar Reidar Svedahl medan Perenkranz själv gör Lars Stjernkvist.

IFK finns också med i revyn.

– Det gick ju så dåligt för dem i år. Bara trea, jag menar, vad är det, liksom? säger Carina Perenkranz.

– Vi har också en hel summering av året som gått, 2016. Alla säger att det var ett skitår. Det var många som gick bort det året, säger hon, inte minst inom musikvärlden.

– Vi hade också en extremt varm sommar, alla getingars våta dröm. Och vi har en Hörsalspark som aldrig blir färdig – det byggs ju hela tiden.

Det är mycket Norrköping i den här revyn?

– Ja, jag har saknat det lite grann. Vi går tillbaka till den gamla revytraditionen, där man faktiskt granskar och stöter och blöter året som har gått, säger Carina Perenkranz.

– Vi har naturligtvis med Trump också, det går inte att undgå, så han har en egen liten sång. Han klappar ju både här och där, den gubben. Och trampar här och där också. Det är klart att man väntar med spänning och oro på vad som ska komma.

I ensemblen finns också Bengt-Otto Ottosson, Mimmi Trysberg och Mattias Schönbeck. De tre medverkar också i Valdemarsviksrevyn "Ess i Vika" som har premiär på trettondagsafton, i Folkets hus, en revy som regisseras av Carina Perenkranz. Några nummer där är också gemensamma med "Blanda och ge".

Flera av texterna i "Blanda och ge" är skrivna av Olov Trysberg, Marcus Fyrberg, Bengt-Otto Ottosson och Carina Perenkranz.

På scenen finns också åtta dansare.

Premiär var det på nyårsaftonen. Fullsatt och mycket positiva publikreaktioner, säger Perenkranz.

Fyra föreställningar återstår: 6, 7, 14 och 21 januari.