Hur förhÄller sig Sophia Jarl till vÄr ideologi?

Ilona Andersson Àr mycket kritisk till oppositionsrÄdet Sophia Jarl och hon anser att Jarl har "velat sÀtta Ät" det tidigare oppositionsrÄdet Fredrik Bergqvist. (Bilden)

Ilona Andersson Àr mycket kritisk till oppositionsrÄdet Sophia Jarl och hon anser att Jarl har "velat sÀtta Ät" det tidigare oppositionsrÄdet Fredrik Bergqvist. (Bilden)

Foto: Thomas Möller

Debatt2021-06-13 08:56
Det hĂ€r Ă€r en debattartikel. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

Jag Àr stolt över att vara moderat! DÄ Àr det frustrerande för mig att inte veta hur det moderata oppositionsrÄdet Sophia Jarl förhÄller sig till den moderata ideologin. Hon kritiserar t ex i ett debattinlÀgg för nÄgra veckor sedan att en champagnebar i De Geershallen och en bastu i GlotternomrÄdet finns i kommunal regi för att senare inlÀgg tycka att Norrköpings flygplats ska drivas av kommunen?!
Jag och sÀkert andra med mig skulle vilja veta lite mer om hur M vill utforma den lokala moderata politiken i Norrköping.
Nu framför Sophia Jarl mest kritik mot Kvartetten och andra partier, oftast i mindre trevlig ton bÄde i media och i kommunfullmÀktige.
Sophia Jarl borde Àgna sig Ät politik och inte pÄhopp. Hon har velat sÀtta Ät det tidigare oppositionsrÄdet Fredrik Bergqvist och ville utesluta honom ur partiet. TvÄ oppositionsrÄd har Àven lÀmnat sina poster under perioden nÀr hon blev vald som oppositionsrÄd.

Medlemmar i Moderaterna i Norrköping mĂ„ste fĂ„ arbeta under lugna och trygga förhĂ„llanden och ska inte censureras.  Det Ă€r inte viktigare att Ă€gna tiden Ă„t personsingrepp och överdriven kritik, och det borde sjĂ€lvklart vara viktigare att Ă€gna sig Ă„t partiets ideologi och riksstyrelsens intentioner. Hon skulle fokusera pĂ„ att nĂ€sta Ă„r Ă€r det val och driva riktig moderat politik och personliga angrepp ska inte ta sĂ„ mycket energi. Det Ă€r sĂ„ att Sverige Ă€r ett demokratiskt land och hĂ€r gĂ€ller yttrandefrihet!!!!
Jag undrar varför gör inte vÄrt moderatparti gör nÄgot Ät detta? MÄnga mÀnniskor har lÀmnat Moderaterna de senaste Ären.